Tags

Related Posts

Share This

Comunicat Peluza Sud Steaua [17.12.2013]

COMUNICAT PELUZA SUD STEAUA

Daca vrei sa schimbi un lucru, gasesti o cale. Daca nu, gasesti o scuza.

De teama sa nu se stranga mai multa lume impotriva clasei politice – ce isi face in continuare jocul, sfidand legile, moralitatea, bunul simt, etica si cam orice sentiment nobil strain oricarui politician – jandarmeria – aceasta institutie sluga celor de la putere, cainele de paza fara creier al politicienilor,batausii oamenilor de rand, platiti din banii acestora din urma – a decis ca trebuie sa gaseasca un tap ispasitor si de data asta, impuscand doi iepuri dintr-un singur foc. Primul fiind blamarea ultrasilor, al doilea, ca prin aceasta declaratie mincinoasa si bazata pe lipsa oricarei dovezi, sa impuna ultrasilor sa nu iasa in strada alaturi de cei care au avut curajul sa spuna NU abuzurilor.
In urma declaratiilor halucinante ale purtatorului de cuvant al institutiei criminale mai sus mentionate, constatam cu stupoare ca se foloseste din nou numele Peluzei Sud Steaua, intr-un context impropriu si inadecvat.
Membrii peluzei noastre sunt acuzati in mod direct de participare si instigare la violente impotriva fortelor de ordine, intamplarea aceasta avand loc in cadrul unei manifestatii publice democratice pasnica din partea participantilor pe tot parcursul ei.
Desi nu exista un statut oficial de suporter sau ultras, suporterul fiind tot cetatean cu drepturi si obligatii al acestei tari, la fel ca si jandarmul, totusi, huliganii in uniforme albastre isi permit sa arunce vina incompetentei lor si actiunilor lor golanesti pe seama unei sintagme deja nelipsita la orele de spalat pe creier in presa din Romania. Fantoma suporterului violent, betiv si incult ( probabil ca nu au cunoscut alt gen de persoane in cadrul institutiei pe care o reprezinta ) bantuie si de data aceasta discursurile lipsite de logica si adevar ale purtatorilor de cuvant ai jandarmeriei.
Cum lasa foarte des de dorit activitatea acestei institutii inutile si platita cu bani grei din bugetul public, jandarmii romani incearca sa-si justifice activitatea prin minciuni, prin inventii, prin declaratii halucinante, ceea ce demonstreaza inca o data ( daca mai era nevoie ) slaba calitate umana a acestor brute fara creier, dar platite regeste.
Prima obligatie a noastra ca oameni, ca suporteri, ca platitori de taxe, ca cetateni ai acestei tari, ca iubitori de patrie ESTE CONDAMNAREA ABUZURILOR, A CORUPTIEI SI A INCOMPETENTEI INTR-O TARA CE SE DORESTE DEMOCRATICA, CE APARTINE UNIUNII EUROPENE, CE INTAMPINA 2014 INTR-UN REGIM POLITIC INSTABIL, PSEUDODEMOCRATIC SI INTR-UN STAT POLITIENESC.
SUGERAM CELOR CARE DORESC SA SPERE LA UN VIITOR MAI BUN PENTRU EI SAU PENTRU URMASII LOR, SA LASE IGNORANTA, COMODITATEA SI ILUZIILE DE MAI BINE DEOPARTE SI SA LUPTE PENTRU DREPTURILE LOR.
Noi suntem cei care au cunoscut primii abuzurile acestei institutii mincinoase si pusa in slujba celor care vor raul cetatenilor si vom fi mereu alaturi de cei care lupta pentru a trai intr-un stat democratic de drept.
Peluza Sud Steaua este apolitica, nu sustine niciun regim, niciun partid politic, nu este adepta publica a unei ideologii, este reprezentata de o masa eterogena, o masa de cetateni constienti de drepurile si valorile lor, mereu de partea dreptatii, a corectitudinii, a legalitatii. Membrii peluzei au participat si vor participa in mod independent si doar ca simpli cetateni la orice manifestare democratica impotriva celor care incalca legea sau dezonoreaza patria.
Sacrificiu Unitate Demnitate – SUD.

PELUZA SUD STEAUA