Tags

Related Posts

Share This

Deplasare Amsterdam

Datorita numarului mare de solicitari, Peluza Sud Steaua organizeaza deplasarea catre Amsterdam pentru meciul tur cu Ajax. Deplasarea este prioritara pentru membrii cotizanti ( posesorii de carduri ) ai Peluzei Sud. Vom pune la dispozitia membrilor un autocar de 50 persoane. Pretul inca nu este stabilit, insa poate varia intre 80 si 100 euro in functie de locurile ocupate. Rugam toti posesorii de card ce doresc sa faca aceasta deplasare sa ne contacteze pentru a-si putea rezerva din timp loc in autocar cat si biletul de acces la meci. Pretul biletului este de 23,5 euro, la pretul biletului se adauga 1,5 euro pentru materiale si coregrafie. Va rugam pe toti cei care v-ati achizitionat bilet de avion, de asemenea sa ne contactati pe adresa Peluzei Sud, pentru a va putea rezerva biletele de acces pe stadion. Data limita pentru achizitionarea biletelor este 14 ian 2013. Daca nu aveti inca un card de membru al Peluzei Sud, vi-l puteti procura printr-o simpla cerere adresata site-ului nostru sau pe facebook.
Celelalte detalii privind aceasta deplasare precum si pretul exact al locului in autocar vor fi anuntate din timp pe site-ul nostru: www.sudsteaua.ro
Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pe adresa de mail a site-ului: peluza@sudsteaua.ro , pe facebook sau la nr de telefon: 0740.112.116.
Sarbatori fericite tuturor stelistilor!

Peluza Sud Steaua