Tags

Related Posts

Share This

Steaua – FCM Targu Mures = 3 – 1

“Baieti, va rog frumos, cand mergeti inspre stadion, fara problem pe drum!”
“Da, frate stai linistit!”
Un mic dialog cu un albastru imi da repede de inteles ca pana si acest meci este unul cu grad destul de ridicat de risc. Cam multa politie pentru un meci de cupa cu o echipa din liga secunda, ceea ce ne intareste convingerea ca ne asteapta la cotitura (cum era de asteptat). Pana la urma suntem SUD Steaua, incepem sa crestem de la meci la meci, iar unor anumiti « domni » probabil ca nu le convine treaba asta. Este o chestiune de timp pana vor incepe cu obisnuitele sicane si interdictii. Unde nu exista comunicare fiecare isi face de cap, si unde nu e cap… Insa noi mergem inainte, ne vedem de peluza noastra draga si indemnam la un simplu : « Cantati cu noi ! »
Atmosfera nu s-a ridicat la nivelul altor meciuri, insa nici adversarul sau miza partidei nu au cerut-o. SUD-ul din ce in ce mai numeros, atrage multi tineri si atrage in primul rand prin multimea steagurilor si a cantecelor indelung repetate. Se citeste pe fetele multora entuziasmul, se vede bucuria de a canta si de a fi prezent pentru Steaua si pentru Peluza SUD. Este deja « Prea tarziu pentru alt drum », mergem inainte increzatori in noi si in revirimentul peluzei cu ingerii nostri veghind deasupra noastra.
Urmeaza deplasarea de la Ploiesti unde SUD-ul va fi prezent in numar mare avand acelasi stil propriu si asteptand inca o victorie a Stelei.
Inainte ultrasi !