Tags

Related Posts

Share This

Comunicat Peluza Sud Steaua [21.05.2013]

In urma evenimentelor ce implica numele clubului nostru iubit, prin arestarea finantatorului sau, Peluza Sud doreste sa clarifice in mod oficial pozitia membrilor ei.
Pastrand in toti acesti ani ideea de Steaua Libera, aducem la cunostiinta faptul ca NOI nu suntem adepti ai ideii generale de sustinere a finantatorului. Prin urmare,nu dorim asocierea Peluzei noastre cu niciun fel de actiune de acest gen. Peluza Sud si-a pastrat intotdeauna directia si coloana vertebrala, avand ca deviza “un club curat mai presus de toate”, deviza ce a fost de foarte multe ori ignorata de cel considerat de media patronul Stelei. Arestarea acestuia nu are nicio legatura cu blazonul, istoria si culorile clubului pe care noi il iubim, asadar nu ne vom exprima in niciun fel opinia fata de sentinta judecatorilor.
In alta ordine de idei, dorim sa contestam cu vehementa ” maniera ” abordarii meciului de duminica, evolutia actorilor de pe scena si din spatele acesteia, nefiind una demna de rezonanta si numele clubului nostru, Steaua Bucuresti.