Tags

Related Posts

Share This

Comunicat 24.02.2015

Asa cum am incercat sa aparam toate gloriile si valorile steliste jignite de-a lungul timpului de diferite personaje care nu inteleg esenta spiritului stelist, ne vedem pusi in fata unui comunicat semnat de un alt grup de ultrasi stelisti, in care Armata, ca entitate, este injurata. De asemenea, toti suporterii Stelei, numiti “bulangii”, care “au stat acasa” la partida dintre fcsb si rapid, sunt trasi la raspundere pentru alegerea lor.
Nu ne consideram detinatorii adevarului absolut, insa sustinem ferm ca aceasta reactie este dezgustatoare, in conditiile in care, indiferent de pozitia pe care o are un suporter stelist in actuala disputa CSA-FCSB, printre singurele lucruri clare este faptul ca toti stelistii s-au format prin performantele si clipele traite langa echipa administrata de Clubul Sportiv al Armatei “Steaua Bucuresti”. “Muie Armata” este egal in ochii nostri cu multe scandari ale coloratilor care au pasit in Templu duminica.
Altfel, nu au calitatea de a trage la raspundere felul in care alege orice stelist sa inteleaga si sa se comporte in aceste clipe grele pentru toti personaje care au amenintat cu bataia juristii CSA ca mai apoi sa participe cu titulatura de “reprezentantii suporterilor” la sedintele dintre FCSB si Armata. De asemenea, este evident ca acesti auto-intitulati lideri nu au dreptul de a acuza alti ultrasi ca nu si-au aparat teritoriul si echipa, atata timp cat pe strada, impotriva rivalilor de orice fel, nu au fost prezenti de-a lungul timpului. Mai mult, sub conducerea acestor persoane grupul mai sus amintit a participat la mai multe vanatori de stelisti, pentru a crea si profita de pe urma “Nucleo SRL” (http://www.prosport.ro/sport-life/special/armata-obliga-steaua-sa-isi-schimbe-numele-si-stema-dar-suporterii-inca-produc-bani-de-pe-urma-emblemei-foto-magazinul-lui-gheorghe-mustata-vinde-produse-cu-insemnele-care-apartin-csa-steaua-13786186).
Credem cu tarie ca nu acestea sunt crezurile majoritatii ultrasilor din Nord, care participa in mod activ atat la sustinerea echipelor CSA de polo si baschet, cat si, cu toate riscurile, la evenimente de strada pentru renumele Stelei.
Ne dorim o Stea libera si curata si o galerie unita, puternica, lipsita de oameni care vor imbogatirea cu orice scop pe carca pasiunii tuturor stelistilor!